ΠΡΟΦΙΛ

Λίγα λόγια για τη DigiCon

H Digital Content ΑΕ (DigiCon) ιδρύθηκε το 2000 με στόχο τη δραστηριοποίηση στον επιχειρηματικό χώρο του διαδικτύου. Ανάμεσα στα projects με τα οποία ασχολήθηκε σημαντικότερη θέση έχουν τα e-books και η υπηρεσία e-bookshop.gr που λειτουργεί από το 2000 προσφέροντας βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

Το 2016 η εταιρεία δημιούργησε τομέα έκδοσης εντύπων και σήμερα έχει να επιδείξει μια αξιόλογη παρουσία στο χώρο εκδίδοντας σειρά περιοδικών για Σταυρόλεξα & Su-doku αλλά και έντυπα σε άλλους χώρους όπως το ‘Minimarket‘, το ‘Greek Vegan‘ και το ‘Fantastic!‘.

Το 2017 η εταιρεία δημιούργησε την υπηρεσία myboxes.gr και ξεκίνησε την οργανωμένη διάθεση Θεματικών Κουτιών σε διάφορους χώρους.

Η υπηρεσία newsstand.gr δημιουργήθηκε το 2020 και αποτελεί ένα είδος ‘Ηλεκτρονικού Περίπτερου’, μέσω του οποίου ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει νέα ή παλαιότερα τεύχη περιοδικών, ειδικές εκδόσεις, συλλογές και τόμους. Επίσης, μπορεί να γραφτεί συνδρομητής σε συγκεκριμένα περιοδικά που διατίθεται από το NewsStand.

Το brainware.gr αποτελεί το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Digital Content και δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους λάτρεις των σταυρολέξων και sudoku τη δυνατότητα να ασχολούνται διαδικτυακά με το αγαπημένο τους χόμπι. Η ομάδα της Brain Ware δημιουργεί περιοδικά με σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα αλλά και Su–doku για αρχάριους κι έμπειρους λύτες.

Παράλληλα με τις δικές της εκδόσεις, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορικής εκμετάλλευσης τίτλων τρίτων εκδοτών, και ήδη διαχειρίζεται ένα σημαντικό αριθμό τέτοιων εντύπων.

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

H Digital Content ΑΕ (DigiCon) ιδρύθηκε το 2000 με στόχο τη δραστηριοποίηση στον επιχειρηματικό χώρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Κορωπί, 19400 Αθήνα Tηλ:+30 210 6513553 Fax:+30 210 6513358 Email:info@digicon.gr Web:www.digicon.gr
© Copyright 2018 - Digital Content | Κατασκευή & Ανάπτυξη UThink